Tuesday, February 24, 2009

tQ laling cayang!!

huhuhuhuuuuu.... tak terkata apa bila dpt adiah kali nih! igtkan parcel dr mesia! ghupernyer dr my laling ku sendrik! huwaaaaaaaaaaaaaaa... mau nangis dbuatnyer! sempena apa? huhuhuuuu biarlah rahsia! huwaaaaaaa... nak nangis lagik! ppon tQ bebanyak kat somiku yg amat2 ku cayang! i lebiuuu yanggg!!!

21 comments:

  1. Wah bestnya!! Mesti kulit bertambah halus dan cantik lepas neh, :)

    ReplyDelete
  2. wahwahwah... seronotnyerrrrr diaaaa.... dpt set SK II
    lak tuhhh.. ngidam SK II ker...ekekeke

    ReplyDelete
  3. to azie..
    arap2 ler zie... ehehehehehe..

    to anawahid..
    apa kaitan SKII ngan ngidam2 nih! ngidam tuh anak tekak jerk la! hahahaha ngarut ah ko nih na! hehehehe

    ReplyDelete
  4. waaa....best siottt..
    lps ni tkde lagi kesan2 penuaan di wajah mu itew..kehkehhh

    ReplyDelete
  5. eeee... jelesnya... hb kita xtau pun SKII 2 apa ke benda... ee... jeles(1jutaX)...

    ReplyDelete
  6. hb ku sama ler dgn hb halen..hahahaha!
    bestnyer hana...

    ReplyDelete
  7. ooppppss!!!halen pulak..hazel lahh!!

    ReplyDelete
  8. best nye org berbdn 2 ni ye! tercakap skit jer nak apa, mesti sok nya ada depan mata. bestnye hanaaaaaaaaaa....!!! hubby kak ita pun x tau SK II tu apa...sama la cam hazel dan are...

    ReplyDelete
  9. Jeles....dh lama kita nk benda tu..tp bilakah detik itu akan datang?? wah, lepas ni leh ler duta SKII Jopun lak yer... he,he,he... MAKYUNG SKII... ampunnnnnnnnnnnn !!

    ReplyDelete
  10. wahhhh... syoknyer...
    next time jumpa sure tak kenal :-P
    nampak pun sure bersilau2 mata, kena bawak sunglasses kalau nak gi jumpa Ina nanti.

    lepas tu kami buat spot check.
    wekekekeke kan Ros kan??

    ReplyDelete
  11. mehla pos sini jugak... stok SKII kiter pun nak abih dah nie... sini tak jumpe carii... hehhe...

    ReplyDelete
  12. to mommy otai..
    arap2 la farah yerk! muahahaha

    to hazel..
    duk jepun kejap lagik tau la tuh! hehehehe

    to are..
    are kene kasitau tuh! bg dier tau! hihihi

    to ita..
    nih bukan ngidam k.ita, tapi muka makyung sudah tk berseri la kak! tuh pasat hb mau kasi cantik lagik! muahahahaa

    to noorma..
    hahahahahahaaaa..ngarut ah!

    to aishah..
    xde kaitan ngan ngidam2 nih..

    to hani..
    hahahahahahaaa.. akak tgk la muka kita aritu cam nenek kebayan jerk! mmg tk puas ati sejak peknen nih tumbuh mcm2 rumput dan lalang! wakakakakakakaaa...

    to aymy..
    kita pon org bagi, so tak leh la nk bagi kat aymy plak! ekekekeke

    to

    ReplyDelete
  13. huhuhuhuhu..dia wat bodo jek...

    ReplyDelete
  14. laaaa yer ker?? hikhikhik.. alamak taktik tak menjadik la tuh! hihihi tkpe try again sblm 1 mac! ;)

    ReplyDelete
  15. kak hanaaa...sat2 agi cantik, gebu la muka kak hana....mesti tak kenal dah lepas ni...jgn lupa pakai pas tu update ler resultnya tu....

    ReplyDelete
  16. muahahahahaa... nk cantik utk suami takpe la kan ela kan! tuh la arap2 berkesan... tungguuuuuuu! hehehe

    ReplyDelete
  17. alah..bestnyaaa syok nyaaaa.kita pong nak gak ler..mesti bertambah2 kegebussssan pas ni kan hehehe..ni kalau mintak CM harus dapat apa erk..??

    ReplyDelete
  18. akak rasa, akak dpt apa pas kabo kat CM? jgn dpt penampor sudah! wakakakakakaaaa... xpe CM baik kan? mesti dier blikan! hihihihi

    ReplyDelete
  19. uwaaaaaaaaaaaa!! nak SKII jugakkkkkkkkkkk!!! Tunggu aa muka kerepot dulu baru pakai SKII. akekekekeke!

    satu set tu kak.. rajin ker nak pakai?? hulur2 la sebotol kat jiya ni. kakakaka!

    ReplyDelete
  20. nape? jeles la tuh! muahahahahaaa.. :P mencegah lebih baik drpd dah tua kerepot baru terhegeh2 nk carik skII! bayangkan jiya terbongkok2 g kedai skII! wakakakakaaa...

    nanti akak poskan botol er! tapi isi tadak la! wat kenang2an... kehkehkehkeh!

    ReplyDelete