Wednesday, March 30, 2011

Salam rindu dan syukur alhamdulillah......



Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pengunjung hanamemories... firstly, syukur alhamdulillah kami telah selamat tiba di bumi Malaysia pada hari Jumaat yang lalu.... terima kasih buat rakan2 yang mendoakan perjalanan kami.... maaf lambat bersiaran sbb banyak urusan yang perlu di settlekan.... tenet kat rumah nih pong kejap lemau, kejap tak lemau.... kesihatan kami alhamdulillah semua ok dan anak2 tengah menyesuaikan keadaan.. lebih2 lagi cuaca dan keadaan sekeliling.... insyaAllah klu sempat akan aku rakamkan detik2 kepulangan aritu..

secondly.... syukur alhamdulillah tak sangka sampai sahaja di Malaysia, resepi2 yg dikongsikan dalam blog nih keluar di majalah JELITA keluaran April 2011... terima kasih buat JELITA kerna sudi melamar dan memberi kepercayaan kepada hanamemories utk memenuhi ruang sajian majalah tersebut... akceli ini bukan lamaran pertama yang pernah hanamemories terima... cuma yang sebelum nih agak low profile la kununnya gtu! haha..... ppon syukur pengorbanan godek2 senduk koli, amik gamba tonggang tonggek, akhirnya membuahkan hasil......... mudah2an selepas ini hanamemories akan terus maju jaya lagi..

Jutaan terima kasih kepada Chef Hanieliza kerana beliau yang mencadangkan nama2 kami di pilih utk memenuhi ruangan majalah JELITA.. dan yang terutama kepada Kak Lily Haslina Nasir selaku penyelaras Sajian dari majalah JELITA yang sudi memberi kepercayaan kepada kami blogger2 masak... terima kasih lagi sekali kak juga buat semua warga kerja JELITA.... dan bagi blogger2 masak yang lain, teruskan semangat dan perjuangan.... sama2 kiter naikkan martabat blogger masak2! dimana ada kemahuan, disitu ada jalan.. insyaAllah...

dan penghargaan juga buat semua pengunjung, followers, silent readers, commenters dan siapa juga di sana tuh yang sentiasa menyokong dan setia... tanpa kalian hanamemories tak akan pergi hingga ke tahap ini... terima kasih sejuta kali dan salam sayang buat semua.....

suka sangat dengan tajuk nih wpon sudah meninggalkan bumi Jepun tetap ader terpalit kenangan. ada ralat sedikit nama yg tertera sedikit silap.. Shamsinah jd Shamsiah. hihi...

alhamdulillah ada sembilan resepi yang di paparkan... tak sangka sebanyak itu... terima kasih juga buat penyumbang resepi asal (tak semua)

hadiah buat kalian sebagai tanda sokongan blog hanamemories
suka tengok gamba2 yang dipaparkan di dalam majalah tersebut.. cantik banget! selak berpoloh2 kali macam tak caya tgk gamba sendrik.. hihi.. tima kasih kak.lily..

akceli pihak JELITA mintak klu boleh ada resepi step by step... tapi disebabkan kesuntukan masa di ketika itu maka aku tak dapat nak tunaikan... nak cipta resepi lain pon tak dan nak perah otak..lamaran dr JELITA nih sebenarnya diterima masa aku tengah sibuk2 packing utk pulang ke malaysia.. resepi2 dipilih secara rawak dgn persetujuan suami.. hanya ini yang dapat aku kongsikan buat semua pembaca

tahniah juga buat kak.nor secubit garam yang sama2 keluar bulan yg sama... patut la date line kiter sama yer? hihihi..... bagi yang belum mendapatkan majalah JELITA, boleh la dapatkannya sekarang sbg tanda sokongan.. terima kasih.

108 comments:

  1. Alhamdulillah

    O kaeri nasai hana chan!!!

    omedeto ;)

    ReplyDelete
  2. selamat kembali Hana & tahniah masuk Jelita..harus cari dikedai dgn kadar segera ni..rindu kat entry masak Hana, keep it up :)

    ReplyDelete
  3. selamat kembali Hana & tahniah masuk Jelita..harus cari dikedai dgn kadar segera ni..rindu kat entry masak Hana, keep it up :)

    ReplyDelete
  4. wahhh cik shamsinah aka hana kanazawa...tahniah resepi masuk majalah...keep it up...

    ReplyDelete
  5. selamat berkarya kembali di tanah air sendiri.. hehehe...

    TAHNIAH utk Hana kerana disunting Jelita... tahniah juga utk Kak Nor... u all memang layak! Gambar2 meletops.. hehe..

    ReplyDelete
  6. salam winduuu kak!!...Syukur alhamdulillah dah selamat samapi tu for surela bz tu kan..tak pe nanti dptlah sesuaikan diri tu.

    btw tahniah sekali lagi buat kak Hana dan kak Nor diatas kejayaan akak berdua di atas perkongsian resepi dlm majalah jelita..memang seronok dgr berita tu w/pun jauh tak dpt nk dptkan sendiri majalah jelita tu...saya tumpang gembira juga kak..semoga akan berkongsi dgn resepi yg meletop lagi...hehe

    ReplyDelete
  7. kak hana,

    tahniah dan selamat pulang yer!

    ReplyDelete
  8. Salam Kak Hana,
    Alhamdulillah akak sekeluarga dah selamat sampai... semoga semua urusan dipermudahkan di sana. Darwish, Danish dan Danial kena la adapt dengan cuaca malaysia pula ya :)

    Jutaaaannnn tahniah buat akak dan kak Nor yang mengorak selangkah lagi kejayaan dlm bidang masakan... saya tumpang gembíra buat akak.. caiyyokk!!! semoga lepas ni lebih banyak kejayaan baut Hanamemories..insyaAllah :)
    Ijan

    ReplyDelete
  9. Tahniah hana dalam majalah ni ada dua rakan blog masuk jelita..teruja sgt nak mendptkan nya....

    ReplyDelete
  10. Syukur Alhamdulillah Hana dan keluarga dah selamat sampai di Msia...mcmana cuaca kat sini???? Harap2 dapatlah kiranya menyesuaikan diri ya...takde snow lagi...panassss...
    = Tahniah buat Hanamemories kerana telah di sunting majalah Jelita. Akak tumpang gembira dan berbangga dngn Hana dan K.Nor....semoga terus berkongsi ilmu yg berguna pada kita semua peminatmu..

    ReplyDelete
  11. hanaaa...bila dah free jom dating ..ajak k.nor,kak umi & geng2 Kuantan ..kita poya2 kat EC MALL.

    ReplyDelete
  12. Selamat Pulang ke tanahair tercinta!!
    tahniah juga dari akak buat HANA & NOR..Tumpang bangga dengan kejadian ini..

    ReplyDelete
  13. mmg gambar2 dari blog kak hana ni super duper cantik & menggiurkan...mana la org tak terpikat...hehe..good luck ye

    ReplyDelete
  14. Makcikkk loyanggg..wahhh,dah sampai yer kak..dekat laa sikit nak baling2 loyang nih!hihi..

    TAHNIAH kak sebab terpilih sbg blogger masakan yg seterusnya disiarkan dalam JELITA.. u deserve it..semoga ni bukan pertama dan terakhir buat hanamemories yer..lebiuuuu!!

    Jgn lupa update cerita kepulangan artis jepun aritu..hihi..Pstt kak..mama mina bg gelaran tu tau..pok montot dia..haha

    P/s:tang internet lemau tuuu..ehem2.. *angkat2 kening smbil sengih..haha

    ReplyDelete
  15. assalam hana, tahniah ya,selamat maju jaya, sabar tunggu citer hana ni

    ReplyDelete
  16. tahniah sekali lagi dari akak....
    dan selamat kembali...

    ReplyDelete
  17. Tahniah Kak Hana...alhamdulillah akhirnya kak Hana dh update blog. Windu jer dh lama x de N3.Tahniah skali lg.

    ReplyDelete
  18. tahniah tahniah tahniah
    anda dr bkn sj layak masuk majalah..masuk tv pun layak hihihi
    semoga terus sukses...amacam dh start ngajar ker?

    ReplyDelete
  19. selamat kembali ke msia hana..
    alhamdulillah..
    tahniah sb resepi awk keluar majalah..

    ReplyDelete
  20. selamat kembali dan tahniah ye sebab bunga sakura dah disunting si jelita hikhik :D

    ReplyDelete
  21. salam kak..
    selamat kembali ke Msia dan selamat bertugas semula...alhamdulillah akak dan famili shat..tahniah jugak buat husband kak hana...dan tahniah gak sebab resipi akak masuk Jelita..akan saya cuba beli majalah tu bulan ni..hehe...miss u lah!!!!

    ReplyDelete
  22. swingggggggg piyok kat hana..dah start ngajo dah ek?..seronok?..panas ek cuaca kat mesia nih?..

    nasib le hana..time ni pulak cuaca lain bebeno..kejap ujan kejap panas.
    eh!meraban pulak dah..tahniah ya hana.ni nak gurau2 pun dah rasa segan pulak rasanya..takot anak murid baca satgi tau pulak diorang perangai cikgu yang agak kesengalan nih..kekeke..

    tata hana semoga terus bersiaran ya.insyaAllah dah ada lam mesia boleh lah kita panjang2kan mangkuk tingkat.

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum Cikgu Hana,Sebagai salah seorang peminat dah tentu la akak pun nak ucapkan tahniah kerana dipilih Jelita. Dah beli majalah tu semua pasal nak simpan gambar2 resepi yg cantik2 sgt tu, ngalahkan jurugambar profesional...Lepas ni tentu lebih bersemangat kan!

    ReplyDelete
  24. assalamualaikum..selamat kembali ke tanah air hana & family..tumpang gembira sbb resepi2 hana masuk Jelita..semoga lebih success lagi!

    ReplyDelete
  25. tahniah Ina... hadiah balik m'sia tu ;)

    ReplyDelete
  26. tahniah nduk. muga ilmu yang dikongsikan akan berterusan dari hanamemories...

    ReplyDelete
  27. Salam..yeaaahhh dah bersiaran kembali..tulah kak..kita tgk pic akak kat airport dlm FB sian tgk muka Darwish..merah..panas yerk dgn iklim Malaysia..xper lelama nanti ok lah tuh..Tenet kat malaysia nih mmg ader ganguan semenjak gempa hari tuh..sila bawa bertenang yerk..and Congratulations again resepi kuar kat Jelita!!! Pssstt..hari nih masak apa??Lepas nih dptlah masak tempoyak, kuih durian guna durian fresh!! :)

    ReplyDelete
  28. wah wah wahh.. dah featured kat megazine..!! haaa.. tak caya k.hana amek picas dah cam pro dahh.. izan mmg dari dulu tengok terngangaa.. haha.

    Anyway congrate k.hana, setapak lebih maju dan terus maju!!

    ReplyDelete
  29. Salam Akak Tahniah.. he he he tumpang bangsa.. itulah akak berkat usaha kerajinan akak.. suker akak dah bukak dapo... satu perkembangan yang baik... semoga niat yang baik dalam berblogni beroleh keberkatan... Selamat Maju Jaya Hanamemories.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. wahhhhh kak hana..tahniah masuk majalah.. :D mesti sgt seronok dan bangga..hehe..

    ReplyDelete
  31. tahniah! harap2 dah balik malaya, tak berenti share resipi best2 di sini ya... always drop by to this blog for recipes... terima kasih...

    ReplyDelete
  32. Asslmkm Kak Hana..Wuuu..rindu..lama tak jenguk akak..sampai dah balik mesia dah...Tahniah Kak..Tu kira Hadiah menyambut kepulangan akak la tu...

    ReplyDelete
  33. Alhamdulillah..semoga Hana tak cuti lama sangat..kita org sentiasa tunggu masakan masakan Hana

    ReplyDelete
  34. Tahniah neng hana....aku pun bangga dengan korangg.... terharu nihh..sedeyyy..huhu..motif? -->

    http://tiffinbiru.blogspot.com/2011/03/4-blogger-yang-buat-aku-banggatahniah.html

    ReplyDelete
  35. Waaah, bangga nya besan kita kuar majalah.... tahniah2! Semuga lebih maju jaya selepas ni. Bila nak ke dapo... nanti liana mai tolong mamahana macak2 noh...hehe

    ReplyDelete
  36. salam kak hana,
    Alhamdulillah, dah sampai malaysia. nak shake2 hand. tahniah, ya kak hana. bangga dapat jadi online friend. hehe... Moga hanamemories terus maju. :)

    ReplyDelete
  37. Tahniah sis.. n saya ucapkan ribuan , jutaan terima kasih sebab sudi share resepi yg lazat2.. n alhamdullilah apa dot2 yg sy belajar dr blog sis dah jadi penambah duit poket saya... hope sis n famly di berkati ALLAH s.a.w... amin.. kalu ke melaka tex kita k.. insallah akan luangkan masa sedikit untuk sis @ sifu ku ini.. mmuuuaaahhh

    ReplyDelete
  38. kak hana..rindu kat akak....
    tahniah kak kerana disunting jelita....
    mas pun tumpang bangga dan gembira...

    ReplyDelete
  39. wahhhh,kagum!!tgk resepi kluar majalah....
    selamat pulang ke tanahair hana...skrg dk mengajar kat mner??

    ReplyDelete
  40. Assalam kak Hana..alhamdulilah selamat sampai bumi Malaysia n tahniah kerana memeriahkan majalah jelita,insyaALLAH saya dapatkannya..

    ReplyDelete
  41. kak hana..tahniah...suke ur blog...suke ur resepi..n selamat pulang ke tanah air...

    ReplyDelete
  42. tahniah..cepat2 err updated blog..rindu nk dgr bebel2 akak heheheheh...nnt kita p carik majalah jelita tu yaa

    ReplyDelete
  43. http://ilahmasakanku.blogspot.com/2011/03/j-y-jelita-yessssemm-dah-dpt-dah.html

    sempena kepulangan mu dek kak ilah buat N3 khas.hehe. awal2 pagi tadi setelah baca N3 mat gebu (30mac) terus kak ilah g kedai beli jelita. masa tu dok jeling2 juga dapo ina kot2 dah buat n3 terkini dimalaysia. alhmdulillah magrib ni baru kak dpt buka...
    juga ada N3 khas semasa ina sedang dlm belon dari nihon.. kalu ada masa baca ya.. cucukus demam tak abg2 ok ker? harap baik2 semuanya.amin

    http://ilahmasakanku.blogspot.com/2011/03/selamat-pulang-ke-malaysia-hana-dan.html

    ReplyDelete
  44. Tahniah Ina ,u deserve it,akak tumpang bagga

    ReplyDelete
  45. selamat pulang ke tanah air mek.... dan tahniah! kegembiraan berganda!!! tumpang syiok ma....

    ReplyDelete
  46. sejuta tahniah buat ina dan keluarga yek! ternet mokwo pun semedang slow !cian kat darwish, danial dan danish kepanasan !msia cam tuh lah ..summer sepanjang taun!

    ReplyDelete
  47. sis hana, Congrats yeah! And welcome home :)

    ReplyDelete
  48. Assalamualaikum Hana...

    Tahniah! Kak Lin dah beli Majalah Jelita Tu...

    ReplyDelete
  49. Hana, konfem beli Jelita ni..Congrats!! :)

    Welcome back to M'sia..mesti lega kan.. =)

    ReplyDelete
  50. Hanaaaaaaaaaaaaaa...baru hilang rasa rindu akak dpt borak dgn ko pg tadi..hehehehe...Tahniah Hana...ko mmg "the bomb"....tp bukan Bombastik or Beg Plastik...hahahaha...tunggu akak pi rumah ko eh...jenguk2 ko nk laga pipi dulu...ok...hehee

    ReplyDelete
  51. Assalamualaikum...
    Huaahhhhh best giler nama kita ada dalam JELITA. Kah kah kah lembu punya susu sapi dapat nama. Jgn marah yea cikgu...

    ReplyDelete
  52. salam..cikgu!!ni jijah dari klia dong bu!p0npuan Geisha yg hang bg kat ai masa kat apot,i dah tepek kt blog.huhu..pastu,tahniah coz resepi masuk JELITA..ai baru bli tadi..cay0k!cay0k!jgn lupa "roger'ai kalu datang Nilai 3..sesape geng2 masak lain p0n,klu mai nilai 3,tipon ai.dun segan2..take care ye..bubaaiiizz..Psstt..Psstt..sok tak keje,leh try apam dot dot hang n00...hehehe

    ReplyDelete
  53. Welcome home and congratulations kak!!! Keep rocking! :D

    ReplyDelete
  54. Tahniah..pulang2 aja, dah popular. Pas ni masuk TV plak..;)

    ReplyDelete
  55. ina, tumpang ya... :)

    alhamdulillah.. terima kasih bg yg ucapkan tahniah buat k.nor.. hidup geng masak2 :)

    cepat2 settle rumah baru yaa.. nak gi terjah ni :)

    ReplyDelete
  56. alhamdulillah..kak hana dah selamat sampai malaysia. tahniah keluar dlm majalah jelita ;)

    ReplyDelete
  57. esok akak nak beli majalah.. nak tayang kat member.. Ni lah geng aku..hee (walau takpenah jumpa).

    ReplyDelete
  58. Tahniah beb!!! Tahniah :) nanti aku kirim kawan aku majalah ni..

    ReplyDelete
  59. TAHNIAHHHHH!!!!!....omedetou.....

    alhamdullillah...semua selamat tiba dimesia.wah...cam ni leh le aku bertapa dgn ko.teruskan usaha mu.akak ko akan sokong dibelakang,depan,tepi,kiri kanan n setiapa sudut.

    aza...aza...fighting

    ReplyDelete
  60. huhuhu...rasa kehilanagn seseorg ditanah jepun ni.w/pun tak penah berjumpa.

    ReplyDelete
  61. Tahniah Hana..... mmg canti gambar tu

    ReplyDelete
  62. Tahniah K.Hana! Semoga terus sukses bersama Hanamemories...
    Tak sabar nak baca entry berada di msia plak...hehehe

    p/s: errkkk, dh masuk jelita kan, minta sign otograp bulehhhh? hehehehe..... :p

    ReplyDelete
  63. alhmadulillah k.hana & family dah selamat sampai ke tanah air dgn selamat....enjoy dgn weather kat cni kekekeke....congrats tuk k.hana & k.nor dpt meninterframe kan resepi2 yang marvelous..chaiyok chaiyok!!!!-farrah

    ReplyDelete
  64. Tahniah! Saya tumpang gembira dan bangga sekaki....

    ReplyDelete
  65. Tahniah Hana..
    seronok melihatnya & tumpang seronok

    ReplyDelete
  66. tahniah...buat kamu dan nor..semug aberjaya selalu

    ReplyDelete
  67. Tahiah Hana..& Selamat kembali ke bumi Malaysia, kongsi lg resepi best2 lepas ni yek!!!:)

    ReplyDelete
  68. yeyeye k hana daon9 bblik... welkam to m'sia kak.... tahniah dari sy n family krn hanamemories berjaya melangkah setapak kedepan ... pasni nk tunggu k hana masuk tv lak jd chef jembutan..hehehe... chayok k hana, chayokkk!~
    2 seconds ago · Like

    ReplyDelete
  69. Tahniah tuk hana n nor... moga terus sukses...

    ReplyDelete
  70. tahniah kak hana.. caiyok..caiyok.. caiyok..!!

    ReplyDelete
  71. Assalamualaikumwbh Hana..

    Fuh lega dgar hang dah selamat balik....er nanti posting kat Kuantan ker?

    MMM bangga dgn hang ana oiii..tahniah Hana...mesti menjadi kenangan indah disebalik kehidupan di bumi sakura....ada hasilnya kat Msia......ni nak kene pesan gak ngan AJK kat Msi atulong belikan majalah jelita ni:)

    Dan...selamat kembali mengajar nanti hana.....br tau ko ni cikgu...pasal la ayu terlopas hak ni....:)

    ReplyDelete
  72. alhamdullillah.. dah sampai malaysia.. :)

    tahniah masuk majalah ye.. :) nanti nak beli majalah tu.. leh simpan and tunjuk asben.. ni la kawan mama.. wakakakak

    ReplyDelete
  73. Tahniah Kak....balik bp leh jumpe nk minta autograf kih2 ;D

    ReplyDelete
  74. bestnya.... tahniah! lambat baca lak..kalau tak tadi lagi dah beli majalah tu...takpe2..balik kang singgah...

    dok kuantan area mana?

    ReplyDelete
  75. Tahniah Kak Hana dapat masuk majalah bersama Kak Nor.. Kak Hana dapat mengajar tingkatan berapa?

    ReplyDelete
  76. Tahniah! Ni yang rasa nak beli majalah jelita ni..

    ReplyDelete
  77. Alhamdulillah dah selamat sume. Tahniah gak sbb masuk majalah. Sy dulu pun ade org majalah dtg mtk gambar. Beratus amek tp lepas tu senyap. Kate nak bg majalah tu free bile kuar tp sonyap. Call pun xnak angkat. Sabo jelah.

    ReplyDelete
  78. Congrats Hana,
    who knows one day you published your own recipe book, I will be your first fans :)

    ReplyDelete
  79. salam kak hana,
    Alhamdulillah dah selamat sampai ke bumi Malaysia. benar tu, saya pun rindu mahu kembali ke Nihon semula.........harapa akan ada jodoh lagi dengan Nihon... Amin.

    ReplyDelete
  80. salam kak hana,
    ohye satu lagi, tahniah kerana resipi masuk majalha tuh. Omedetou gozaimasu..!!! Gambatte kudasai.

    ReplyDelete
  81. wah!tahniah kak hana!bestnye!;)

    ReplyDelete
  82. syukur alhamdulillah akhirnya selamat smp dh. dan yg paling membanggakan hadiah kepulangan dari jepun hanamemories akhirnya dh msk majalah.. :) suke..suke.. moga2 hanamemeories akan terus success.

    ReplyDelete
  83. cikgu!!salam2 dlu..beb,ughh,gamei beben0 yg terBerkenan cenderahati yg hang bg kat aku tuh.wawawaa..pep0n,nanti hang tlg tag gamb0 v0nt0t yg dr,hamzah snap tu erk..aku p0n lup0 nak amek gamb0 hang ritu..coz teruja nengok c debab hang tu-darwish..darwish,bs0k2 ajak momi dtg umah makjah ye..huhu..makaseh ye..

    ReplyDelete
  84. eh eh,lupa plak nk bg FB nye "alamat rumah:"-->azezah ahmad..

    ReplyDelete
  85. Shaz,
    Tahniah buat hana. Saya ni silent reader jer, tapi cam tumpang excited plak bila resepi blog yg selalu kita dok baca kuar mmajalah. Tahniah seklai lagi.

    ReplyDelete
  86. assalam hana...ketinggalannya akak ni...hana dh sampai malaysia ek...tahniah juga buat hana...atas kejayaan ini...kak ima tumpang happy...dan tahniah juga buat hubby hana diatas kejayaannya menamatkan pengajiaan...

    ReplyDelete
  87. Hanaaaaaaaaaaaaa....dah masak2 ke blm duk rumah sementara tuh...sian koo...rindu banget nak tgk sentuhan air tangan ko kat sini...huhuuu

    ReplyDelete
  88. Hanaaaaaa cayang,

    mcm mana kak nur boleh terlepas pandang N3 ini...jangkanya kak nur nak masuk sini suka2@jenguk2..tup tup ada N3 terbaru sejak balik ke Malaysia.

    Alhamdulilah dah selamat sampai...peluk cium rindu pada Darwish the handsome boy...cepat masa berlalu kan! Eh tahniah dari kak nur....alamak mesti nak carilah majalah ini...tahniah dik.

    ReplyDelete
  89. Salam besan ku. Sibuk ke, lama tak kuar, windu ler. Kalau banyak sgt nak mengemas tu, panggil jer Liana tolong2kan...hehehe. Cepat ler hanto kabor, rindu ni.

    ReplyDelete
  90. selamat kembali ke malaysia! sudah masuk majalah, wow! great to hear that! tahniah!!

    ReplyDelete
  91. Tahniah ye hana dan selamat kembali ke Malaysia..

    ReplyDelete
  92. tahniah(Shukuga-cari word dlm google).

    1.tahniah kejayaan pertama merintis kpd langkah seterusnya.

    2.tahniah juga dah mjdi ister DR ye! (hihii...)

    selamat maju jaya.

    ReplyDelete
  93. salam...tahniah kak hana..

    ReplyDelete
  94. Salam Kak Hana..
    Tahniah dah masuk majalah!

    ReplyDelete
  95. salam hana.. welcome back to Malaysia.. Congrats da masuk majalah.. by the way, saye nak mintak izin utk share resepi2 dalam ni kt dlm forum, saye letak link blog hana as the source.. harap hana izinkan..

    ReplyDelete
  96. Tahniah Hana. Selamat kembali ke Malaysia... rindu dengan entry hana....

    ReplyDelete
  97. Tahniah...selamat kembali ke tanahair hana!

    ReplyDelete
  98. salam darwish...ting..tong..ting tong...windu dgn darwish...lama nye menyepi..xde kt umah ke atau melepak kt kedai mamak...hehehe

    ReplyDelete
  99. Salam Hanaaaaaaaaaaaaaaa....winduuuuu banget dah ni....senyap jek ko...bz ke...akak call, xda respon pun...huhuuuu...Xpa la..setel2 la dulu mana2 patut tu eh..muaaahhhh! Senang2 call contact akak eh..

    ReplyDelete
  100. Dear Hana,

    Sha dah try buat apam dot dot tu... Sedap... Cuma Sha punye keras sket... Huhu..

    ReplyDelete