Sunday, March 7, 2010

Saya dah sihat! :)

Alhamdulillah, arini Darwish dah sihat! tima kasih pada semua auntie dan uncle yang telah mendoakan dan bagi sokongan kat Darwish dan mama.. Salam pelok cium dari Darwish buat semua! mmuaccchhhh!!! layan Darwish in action ngan baju cik jah bangkok bagi! maceh cikjah! tp tak dpt tangkap gamba dier ketawa la..

haaaa? apa? masuk blog mama? k..k...
darwish dah bleh main ball auntie fae bagi!
siyes jerk! potong rambut dh kali ke 4!
sempat la jugak tangkap senyum semut! hehehe
jeling2 plak dier!
huarghhh.. penat la mama! dah abis posing kan? nk titunnn... tata auntie dan uncle! muachh!

20 comments:

  1. Alhamdulillah...Darwish dah sihat!!! geram betullah auntie tengok muka darwish...bulat dan tembammmmmm!!!!

    ReplyDelete
  2. salam darwish,
    Senyum semut pun takpe cayang. hihi. asalkan dah sembuh. rajin2 makan ubat tau. kim salam kat mama. :)

    ReplyDelete
  3. salam hana,alhamdulillah dah sihat dah baby darwish ni :) geram tgk muka serius dia tu, rasa nak cubit dan gigit skali,jgn marah mama darwish :p

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah....sihat dah darwish ye.. :)

    ReplyDelete
  5. alololo...macam anak jepung! comel~tombamnyo darwishh mak oi...hehehe..alhamdulillah..darwish dah sihat..take care darwish(errr...mana la darwish reti take care diri sendiri, mestilah akak yg kena take care kan..kihkih)take care kak hana yerr..

    ReplyDelete
  6. jelingan darwish tu boleh masuk lam tido cik da tawww...geram cikda ngan budak nih...

    ReplyDelete
  7. Legaaa dan syukur alhamdulillah darwish comey dah sihat....lepas ni mintak mama darwish masak kan yg sedap2 yeaa...tempe tak moooo!!!....geram beno nengok pipi dia tuu...nanti lah koo, kalau dpt mmg aku cubitttt2!!!.....sah2 hana terajang aku kang!!!

    ReplyDelete
  8. wah! darwish dah big boy! handsome! :-)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah dah sihat dah...sian darwish dipaksa mama berposing ke?..hehehe

    ReplyDelete
  10. hehe kocik kocik dah jadi model glemer ni Darwish..alhamdulillah dah sihat ya!!

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah... dh sihat ya..

    wahhh encem hero mama ni ya.... cam dah besar jer bila pakai baju gitu :)

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah... gembira dpt khabar darwish dah sihat.

    auntie bawa USB wat hadiah ni. kalau darwish tak reti guna biar mama guna dulu ya

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah dah sihat ya. pas ni mama Darwish leh lah merempit kat dapur balik ya hihihi.

    Senyum semut tu camana erk hehehe.

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah wa syukur lillah...si tembam bulat comel ni dah sihat...lepas ni bleh la kak hana masak2 dgn senang hati...hehehe

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah dah sihat & wlupun x sihat,kedebobannye tetap tak surut...alooo geram nye...rase nak picit2 je pipi & tangan jari jemari dia.....haihhhhhh

    ReplyDelete
  16. dah nampak kecerian di wajahnya dan Mama dan boleh masuk dapur dahhh

    ReplyDelete
  17. Salam kak (kalau bukan sila betulkan k, takut sya terperasan muda, hehehe)

    Actually, dah lama jadi silent reader blog ni.tp la ni baru tergerak hati nak comment kat blog ni.ni suma pasal budak tomei tulah,heheheh...geram,heheheh...

    Geram sungguh tgk jelingan manjanya tu,eksyen sungguh yer,hehehe,ala2 budak bujang gitu,hehehe...

    paling suka tgk dia nangis lepas kena ambik darah tu.sy suka tgk baby nangis.klu tak nangis rasa tak puas,nak kacau,bagi nangis,hehehe...

    Darwish,salam kenal dari uncle yer...

    ReplyDelete
  18. Tembam nya anak akak...
    Kalau dapat kat saya..abis laaa...kugomol-gomol...:)

    ReplyDelete
  19. Salam Darwish..
    Darwish & Mama tak sihat ye... mujur dah baik tu... take care ye... kim salam kt mama taw!

    Macam orang besar dah Darwish pakai kemeja :)

    ReplyDelete