Tuesday, July 6, 2010

Happy Birthday Sayang!



Alhamdulillahhh... arini bertambah lagik umur laling yang ke 34thn! Selamat Hari Jadi Sayangg.... arini xde apa2 yg spesel! cume aku tanya dier nak makan apa! laling cume jawab nak makan nasik lemak! kek yg deco2 tuh dier tak mo! cuma nak kek yang aku rasa korang akan termuntah ijo dengan kemunculannya! muahahahahaa.... ppon aku hepi jika itu yang dpt menggembirakan hatinya dihari bahgia nih... Selamat Hari Jadi yer sayang... Kami semua saaaayang ayah!! mmuahh! mudah2an tercapai cita2mu menggenggam sebuah kejayaan... aminnn....

30 comments:

  1. happy birthday to ur hubby may allah bless him always..!

    ReplyDelete
  2. Happy birthday untuk cik abe Hana. Semoga Hana sekeluarga sihat alhamdulillah di sane dan dipermudahkan dalam segala urusan. Hurm....kek apakah itu nanti? jeng jeng jeng... adakah cik cipon yang gebu gebas? owh... kita tunggu aje kemunculannya nanti... hehehe...

    ReplyDelete
  3. epi burfday gak buat hubby Hana tu yer,waa sonok nyerkan dapat sambut birthday..ape laa kezutaan tu yer..akan ku tungguuuu!!!hehehe..akak pun ank tumpang sayang gak ler..huhuhuhu..cium sket kat Darwish yer.umar titun lagi nie..

    ReplyDelete
  4. epi bufday tuk hb mu mek...moga panjang umo dan dimurahkan rejeki...

    ReplyDelete
  5. haappy birthday 2 ayahdarwish mamatok abahtok dan akak2 semua kim salam n ucap semoga pjg umur sihat sepanjang masa bahagia disamping fmly n kerjaya..
    alamak apa yg nak termunth ijaooo tuuu mamadarwish? suspen jer pepagi nie..tungguuuu layanzzzzz hehehe..

    ReplyDelete
  6. smoga diberi dan ditambahi dengan pancaran dan cahaya iman yang terus dapat membawa sekeluarga ke jalan yang benar dan sentiasa diredhai. happy birthday buat hubby kak hana n have a nice day!!

    ReplyDelete
  7. Salam Hana,
    Happy Birthday To Hamzah....moga pnjng umur, murah rezeki, sihat selalu, tercapai segala yg di cita2kan dan semoga sentiasa mendapat keberkatan Ilahi serta di permudahkan segala urusan...Aminn.

    ReplyDelete
  8. ececece... lomantiknyerr ini amoiiii.. ekeke..

    semoga suami kepada Mek Hana nie.. sentiasa bahagia dan sihat sokmo..

    ReplyDelete
  9. Salam kak hana,
    Happy birthday to suami kak hana. Moga cemerlang dalam kerjaya dan cita-cita.
    jeng.. jeng..jeng..Kek camana tu? My hubby pun tak gemar kek2 yg ada aising tu, sikit jer makan. kalu kek tradisi mcm kek belang tu, dimakan pula. :D

    ReplyDelete
  10. Happy Birthday Mr Hamzah!

    Hamzahku baru nak masuk 2 tahun hihihi..

    ko wat kek cipon ker??

    ReplyDelete
  11. Happy 34th Birthday to Ur Laling KakHana!!! What's special today besides the cake?...wink wink *___^

    ReplyDelete
  12. happy birthday utk abg k hana.. plus kepada khana sekeluarga semoga berbhagaia ke akhir hayat

    ReplyDelete
  13. happy birthday buat hubby kak hana, moga akak sekeluarga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa mendapat keberkatan Allah...suspen juga nak tengok kek apa tu...mesti sedap punya...akak kasi hadiah pe ye...

    ReplyDelete
  14. Happy Birthday to laling hana ya.
    Semuga dimurahkan rezeki panjang umur, diberi kesihatan dan bahagia disamping keluarga tercinta..Insyaallah amin.

    ReplyDelete
  15. happy birthday hamzah.. semoga dipanjangkan umur dan dilimpahkan keberkatan dlm kehidupan.. dan diberikan kesihatan yg baik .. amiin.. wahhh ... lomantik itu tucen2 ya.. psst!!! semestinya kek cipon lg la tuuu :)

    ReplyDelete
  16. slmt hr lahir utk en.hamzah :) smga pnjng umur n murah rezeki-amin..mkn kek cipon jer ke hana :p...kucing 2 ekor tu lomantiknyer sure dok nyanyi lagu forever love group x japan la tuh..:D

    ReplyDelete
  17. Yuhuuuuuu....Salam Hana...apa kabor?? Uikss besday cik laling dia rupanya hari ni eh...Ok la, akak nk tumpang gak wish Ucapan selamat hari lahir le untuk Hamzah yea...baru 34 ek..terbalik sungguh dgn umur akak..huhuu, jauh muda lg Hamzah tu..boleh proses2 sorang dua lgk tuh..hahahaa...
    (*adeeeiihh penatnya mengerek kaki kat Padang Besar kelmarin...huhuuu, nasib baik x cakap Siam...wahahaha)

    ReplyDelete
  18. Happy birthday buat hubby Hana. Semoga diberkati kehidupan dan berjaya di dunia dan di akhirat, insyaAllah. Amin.

    ReplyDelete
  19. Happy 34th birthday to cik abe mu ya nduk, may Allah bless u n ur family, always. kezutan kek opo yo? x sabar nak tau nih....

    ReplyDelete
  20. happy besday to sayang hana..hehehhehe. muga berjaya n selamat dunia akhirah

    ReplyDelete
  21. tima kasih lina, ina, kakasma, fiza, mamatok sefamili dan jugak izahdaut atas ucapan dan doa. hamzah kim salam semua yang bg ucapan. tenkiu banyak2..... jemput makan kek ijo! klu terasa nak muntah ijo sediakan baldi yang kaler ijo jugak! wakakakakaa.... thanx semua!

    ReplyDelete
  22. happy birthday hamzah.. semoga dipanjangkan umur dan dilimpahkan rahmat dlm kehidupan sekeluarga serta dikurniakan kesihatan yg baik. ammmboooiiii lomantik nyer tucen2 tu.. akak dah rasa mesti nak buat kek cipon lg :)

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  24. happy birthday buat hubby akak, moga akak sekeluarga dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur, diberkati Allah sentiasa...akak kasi hadiah pe ye...he..he..

    ReplyDelete
  25. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  26. happy birthday untuk hubby akak, moga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan diberkati Allah sentiasa...

    ReplyDelete
  27. Happy bday utk hubby hana. semoga sentiasa dlm rahmat dan lindungan Allah. semoga rumahtangga hana berdua bahagia hingga akhir hayat!

    ReplyDelete
  28. hepi besday untuk hamzah..semoga panjang umur dan murah rezeki.. bahagian bersama anak dan isteri selamanya... :)

    ReplyDelete
  29. huhuuuu...banyak komen sudah ilangggg!! ppon tima kasih pada yg bagi ucapan utk en.asben kiter! kite aminkan.. aminnnnnnnn....

    ReplyDelete