Sunday, November 28, 2010

g kelas masak-masak..

arini sajer merajenkan diri g kelas main masak masak ngan kesatuan ibuk2 dan anak2 dara se`asean`.. di sebabkan menunya wat bentou sushi jadi aku nak g la tengok gak! owang jepung kan kretip bab2 bentou nih kan kan... owang mesia yg join masa nih cume kami bertiga jerk campur bujang aku empat la.. pestaim naik bas.. jakun jugak! haha.. layan jerk lah gambo yg ade yer... nak sambung urusan lain peh nih.. hehe


dengo n tengok sensei yg ajor masa tu

bujang aku wat gak

dah siap bleh makan..then jgn lupa basuh pinggan..

makcik pong nak tumpang glemer
nih la hasilnyer..comey bolat cam aku! kuikuikui
klu cantik aku yg buat..klu tak cantik danish yg buat.. kiki
munge sakura.. nih sensei yg buat.. kawai ne...

26 comments:

  1. woooooo lawo sunguh..deme ni memang kretip kan kak...lalala...senget bahu..senget mata..bengkak jari..kahkahkah... jakun katakan aku neehh..

    kak hana nanti buat bentou yg bahan2 ada kat mesia yee..tunjuk the making..hehehe

    ReplyDelete
  2. hohoho..ajau..aju...makcik tang wat sushi gulung ni lom pas..time nak potong..habis nasi terbahak terkuar dari gulungan...cntk hang buat....

    ReplyDelete
  3. wahh lawonyer... erkkk bukan makcik bolat tu yg lawo ya.. jgn peghasan :)

    ReplyDelete
  4. hana - cantik nyer...dah mula suka makanan japan ni....dia orang ada pisau khas kan nak buat makanan ni semua...betul tak hana...saya budak baru belajar. sorry la soalan ni tak betul ya

    ReplyDelete
  5. cantikk..memang berseni tangan akak tu,rajin kak hana gi kelaas masak2....

    ReplyDelete
  6. Waaaa..lawa gilaaa...eh yg beruang tu comeyy kan, ala2 uncle mat laaa...tapi ada seko tu mata julingg, ha yg tu bukan aku eks...

    ReplyDelete
  7. wahhhhh!!! cantik cantik! i suka...suka makan laaa hihi nk buat tk reti lorrr

    ReplyDelete
  8. lawanya..nnt buka warong kat Jusco ya..

    ReplyDelete
  9. wahh!!!cantiknyer..kak hana..ajarla kami..hehehehhe

    ReplyDelete
  10. nanti nak try gak lah..sesekali mkn hok jepung punye...hehe

    ReplyDelete
  11. amboi cantiknye..kreatifnye..syg plak nk mkn klu mcm tu rupenye

    ReplyDelete
  12. huaaa....
    kelas masak susi similikiti yo??? hahahaha
    lucu2 bentuke :D

    ReplyDelete
  13. Woooo.... untung nya besan aku ni pandai wat benda2 camni... nanti boleh ler kita order bentou tuk liana lak. Yang munga sakura tu boleh buat hantaran pertunangan ler...kikiki

    ReplyDelete
  14. kak hana, lawo nyer yg bear tu n sume2lah..
    sokong ckp izah nnt akak ajorkan plak yek;)

    ReplyDelete
  15. Hana, akak ternganga tengok hasilan tanganmu itu...tersangat2 la cantik & kiut miutnya bermcm bentuk..Waah, lepas ni boleh jd cikgu kita org pulak ek? nnt kita bayo le pengkerasnya...jadik???

    ReplyDelete
  16. Bestkan menambah ilmu masak2 kita.Kadang-kadang saya jga ada join cooking class kt sini. Salam wat Darwis..

    ReplyDelete
  17. cantiknya bunga sakura tu... pandai dia buat ^^)P

    ReplyDelete
  18. wow syoknya....cantik plak tuh...how i wish ble join class mcm tu...:)

    ReplyDelete
  19. wah..bestnya..nanti akak balik sini bukak klas ye, nak join:))

    pernah nampak ada blogger oversea guna bunga sakura tu buat chiffon, memang cantik la, buat sushi lagi lawa ooi!

    ReplyDelete
  20. salam semua..
    tima kasih sudi mengomen kat sini.. insyaAllah nnti klu aku wat lagik, aku tunjukkan cara2nya yer..

    to linn.. yg pink2 tuh serbuk mcm gula2.. boley makan.. :)

    ReplyDelete
  21. owh, serbuk cam gula2. tq :-)

    ReplyDelete
  22. uish,bestnya :D

    hana memang low pofail(saje gediz rosakan spelling hihi)

    gambo2 diri dia kecik jer dia bagi hehe

    ReplyDelete