Saturday, December 25, 2010

Darwish and snow

pestaim la ni kenal yuki@snow.. taun lepas kan kecik lg..
sangat2 teruja.. suker tgk kejakunan dier... coz now dier dah boleh berpikir
abaikan glove abg yg dier pakai..haha
suker tengok dier gelak2..
lagi gelak2
apesal yg nih nmpk dier kontot..haha
tengok apa tuu
macam apa je
siputih yang berselimutkan salji
setakat pagi ni salji blom lebat mana.. masih turun lagi..
mmula elok jerk ajak naik umah.. tp biler sampai atas, meraung2 nak turun lagik!

32 comments:

  1. ala comelnya..
    akak penah tgk kartun ewok?
    comelkan..
    siaplah kalau sy jupe darwish ni..abis pipi dia..haha

    ReplyDelete
  2. isssh..jeles dgn darwish dapat main snow..
    darwish,ni acik nak cakap,simpan snow dlm plastik buh lam freezer,nanti bawak balik mesia ek..acik plak nak main2 dgn snow...muhaahaaa...
    (aku lagi jakun nih)..

    ReplyDelete
  3. model kecik mmg sporting abes la..pndai beraksi lak tu..chumel sgt..

    ReplyDelete
  4. comeiiinya darwish, geramm aunty mas tengok....pipi tu...rasa nak cubit2 jerrr...
    bestnya main salji...

    ReplyDelete
  5. Owh..he's so cute in that outfit! Geram tengokkkkkk...pipi dia gebussss...;)

    ReplyDelete
  6. alololo...darwish main senow...mama tak main sama ke?

    ReplyDelete
  7. alooooo geram tul tengok dak darwish ni.. dah mcm rabbit pun ada... sonot main ye darwish...ajak mama main lagi.bagi mama beku baru naik atas..hahaa

    ReplyDelete
  8. Salam Hana,

    Singgah sini japz nk carik idea nak masak aper utk malam ni. Skali ternampak budak kiut iteeewww. Nak pinjam dia kejap lah....gerraaammmzz

    ReplyDelete
  9. aduh.....hana, dak tu comey ngat,....kiut miut teewwwww...cam nak gigit je pipi tu....hik3.....

    Hana, nengok salji tu kan..daku rasa ingin bedal ABC jer pas ni...muehehehe.....

    ReplyDelete
  10. ecececeh..cumei ja dia senyum2..
    Muaahhhh!!!..kiss skit darwish..heee

    ReplyDelete
  11. bestnyeee kat jepun... nak tgk lagi next entry!! saye suka jepunn..

    ReplyDelete
  12. Salam kak hana,
    :DD... sengih panjang saya.
    comeynya darwish pakai baju tebal tu. macam anak bear. :D rasa nak poluk2 jer...

    Ini depan rumah ya kak? banyaknya salji... budak2 kat pantai timur main air banjir, kat sana budak2 main salji. Macam mana kak hana kurangkan kesejukan dalam rumah? Kami musim hujan kat sini pun, menggeletar time bangun pagi. huhu..

    ho ho hooo... kalu santa nampak darwish ni, sah2 dibawak lari. :D

    ReplyDelete
  13. Eleeee...nak kata diri sendiri meraung segan, pandai jee kan kata darwish yang meraungg..kan darwish..biasa tau...

    ReplyDelete
  14. Alahai comelnya Darwish. Macam polar bear aje, hehehe

    ReplyDelete
  15. Alahhh...tomei..tomei nya...

    ReplyDelete
  16. Huk alaaaa...tomeeeeiiiiinyaaaa dak Darwish tu...siap ko Darwish blk M'sia nnt auntie gomol2 pp montok ko kasi merah...hehe

    ReplyDelete
  17. salam hana..alahai comelllnyer,geram betul tgk..bestkan dok tmpat org leh main2 snow..lama lg ke kat sana?

    ReplyDelete
  18. ala comeinya darwish....geram nengok...bawa lari finland la jap guling2 kat snow tebal kat sini...hihi:)

    ReplyDelete
  19. kiut jer darwish.. si emak tak main sama ke hehe

    ReplyDelete
  20. Salam Hana..suka sangat tgk bbdak pakai gitu cute je....grgggggg mengiggil akk rasa bila tgk darwish main salji ni...mcm mana lah tahap kesejukkannya...akk pg cameron pun dh terketaq2 tido huhuhu

    ReplyDelete
  21. Salam Hana,
    Alalallala...comeinya Darwish...suka time ada snow...tapi sejuknya tu yg tak tahan...tngn sampai keras...bibir plk terketap je menahan sejuk....apa pun enjoy ya selagi kat sana...dah balik mcm akak ni...mampu tersenyum je tngk...

    ReplyDelete
  22. hehe..darwish mau gak pakei glove, lea tamooo nye..nampak je dah nangis lagi la nak pakai...hehe

    ReplyDelete
  23. Oiii .... si Darwish so adorable and cute ....

    ReplyDelete
  24. geram tengok darwish, comel betul. :D

    ReplyDelete
  25. alala. comelnya main salji..

    ReplyDelete
  26. pehal ehhh si dak darwish tuh makin lama makin enchem???? cute giler die gelak...omaknya xnak enterprem gak ke dlm gambo tuh???hahhahaha....

    ReplyDelete
  27. alahaiiii comeyyy nyer darwish.
    dah mcm ghuper bdk jepunnn lak...

    ReplyDelete
  28. Darwishhh!!! comel nya...geram auntie nur tengok darwish...esok besor mesti hensem ni....suka la tengok gambar2 darwish ni.Liyana tengok mesti lagi suka tak leh tidur mlm....hihihi.

    ReplyDelete