Monday, March 7, 2011

Seymour Ski Park

citer dah basi masa cuti2 aritu
melayan salji yang hampir `gondol`
golek2 darwish kesukaan













ye ye aku tau.. aku dah bulat.. hahaha
bila lg nak romantik2 sejuk2 gini.. kan bang kan? hakhakhak
k daaa.....

10 comments:

  1. k.hana gi tidor sana or balik hary?
    ayu pow dah makin chubby ni....kena start mendietkan diri *_____*

    ReplyDelete
  2. wah comelnya dak tecit tu....nanti sure rindu nk golek2 cam tu kan.kat sana dh nk spring ke kak? sini tak taula bila nk spring semlm snowing lagi...tempat lain dah nak naik bunga dah.kat sini selalu lambat sokmo.

    ReplyDelete
  3. Assalam kak hana,bestnyee g holiday kan,akak comey la darwish tuh..Akak dah 3 boy,leh bgi tips@petua utk dpt boy x,coz sy dah 2 girl,muahaha..

    ReplyDelete
  4. best nye salji...teringin nak main salji..yg ada kat Malaysia ni kat Genting Highland jer..itu pun tak ler terpergi..huh huh..

    ReplyDelete
  5. dulu2 kat multiply kan hana... sekarangni dah kat blogkan... seronok tengok main salji kat sini... bilaler dapatni...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..
    Sepatutnya adalah lebih elok jika mama yg main tarik2 ngan darwish. Bukannya apa dlm sejuk2 tu boleh gak keluarkan peluh dan seterusnya kurangkan bulat itu. Hahahahaha jgn marah.

    ReplyDelete
  7. assalamu 'alaikum kak,

    wah dak kicik bukan main sukanya... geram betul, rasa nak picit2 je pipi die, hehehe...

    ReplyDelete
  8. Asalamualaikum hana

    bestnya

    jepun mcm mane?ok tak?baru tau berita

    Pia doakan hana sekeluarga selamat,semua rakyat malaysia

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum akak... nnti post berita ye.. tun doakan akak n family selamat dr bencana, aminn..

    ReplyDelete