Monday, July 2, 2012

buat yang merindui...

Assalamualaikum... buat yang merindui kami, ini sahaja cerita yg sempat dipaparkan utk kali ini... insyaAllah di kemudian ari resepi2 akan menyusul.. tunggu yer... puan rumah sibukssss yg teramat... huhu... buat wartawan2 dari beberapa buah majalah, maaf sangat2 sebab tak dapat menunaikan apa yg dihajati disebabkan kelewatan, kesibukkan dan kesulitan2 lain yg dihadapi... insyaAllah kita jumpa di lain kali jika diberi kesempatan yer... maaf sekali lagi.... rindu sama Darwish tak? ni la cter terbaru yg sempat mama rakamkan.. sebenarnya Darwish skrg agak susyah nak amik gamba.. nih mujur dier spoting.. tuh pon mama yg penat terkejor2.. n3 nih khas juga buat makwe Liana yg cun melecun... hihi



cara terbaru menaiki basikal.. jgn meniru aksi ini ok

 sambil minum petang dgn apam dot dot di beranda


darwish sgt suka apam dot dot.. jemput makan auntie n uncle semua..

Dania sudah 5 bulan
berat 7.04kg
kasut dania dan baju darwish ditaja oleh besanku AlongRoz... 
mekasih banyak2 long.. hehe

31 comments:

  1. Aslmkum kak hana.
    Mmg rindu kamu kakakku. Bz betul kakak ku ni smjk balik mesia. Hee. . Ala gegirl dah beso. Kejap ja.

    ReplyDelete
  2. Wahahahahhaha...tu diaaa hero beraksi...lepas ni habis la lalang2 dan rumput x sempat nak hidup kena landing, kena pijak..hehe. Anak dara kemaiiinn..posing seksiiss..siap tunjuk betisss lgk...whahaha...muaahah tuk baby Dania...

    ReplyDelete
  3. salam rindu hana cayaang..amboi posing kemain hero ngan heroin hana yg tecik nih..kiss kiss utk darwish & baby dania ek..muaaahhss!!

    ReplyDelete
  4. Hanaaaaaaaaaaaaaaaa.....

    Assalamualaykumwbh dear.....waaaaaaaaaaa both hero and heroine dah beso.....the gurl tu 7 kilo ++..pergh...murah rezeki....:)

    Good to hear from u dear.....mcm mana anak2 murid kat sekolah?;)

    ReplyDelete
  5. rindu dengan mama dia jugak..nak gambar plisss..*pang sedasss..haha*
    hensem sangat tu darwish ni..
    dania pulak sangat bambam..rasa nak gigit je lengan michelin dia tuh..

    ReplyDelete
  6. pipi tetap maintain. hehe.. miss u kak!

    ReplyDelete
  7. windu dgn itu bdk molat dan aksi nya...

    ReplyDelete
  8. Salam Hana...

    Cepatnya masa berlalu...

    ReplyDelete
  9. Dania obesiti tu...hehe...kang hidung pun tak nmpk batangnya.
    Cikgu....biasa ler, sabtu ahad pun bertugas.

    ReplyDelete
  10. amboi sumer dah ada jodoh...hahaha

    ReplyDelete
  11. salam mama hana n keluarga.. alololooo cucukussss darwish... dah besar gajah dah baru mama nak intepreeeemmmm siap dgn basikal tuu suka mama tok tgok wish... nak tau tak mamatok ada anak buah baru nama dia darwish juga.. salam winduuuu..ooo adik pun dah besar juga comel dgn baju putih bagai puteri muahhhhh..salam sayang baut semua...t.kasih kongsi gmbr2 ni

    ReplyDelete
  12. winduuuuuu sama itu darwish...patut pun nak ade menantu...darwish dah matang!!!haha.....dania...auntie mokwo nak pinjam idung skit bleh!!
    siap ade penaja baju lagik...kalau mokwo masuk majalah nanti,,,na taja baju mokwo lak yek!!hihi

    ReplyDelete
  13. Asslm kak... Ada baby mmg tak menang tgn kan...tambah lak ngn 3 hero tu...aduhai...dpt membayangkan mcm mana k.hana melayan kerenah anak4 yg sedang membesar. comel sgt darwish n dania ;)

    ReplyDelete
  14. Salam Hana...olo olo olo....comeyynya anak dara tuu....Darwish pun besah dah, siap boleh buat aksi mat rempit lagi...sabau jee aku...haha...

    ReplyDelete
  15. salam Hana..semoga sihat sihat selalu..alamak darwis lepas main Golf ke?hehe..aksi aksi hebat atas basikal tu:)baik baik..jatung kan...hehe

    Ala montoknya Dania...opah rasa nak cubit cubit....:)

    ReplyDelete
  16. salam hana,ni rupe nye menantu alongroz ye..encem..cute sgt2..:-)

    ReplyDelete
  17. Aloooo.... lambat nya sampai, tadi naik bas, turun bas, naik belon, turun belon naik LRT apa bagai dah memalam baru sampai....heheeee

    Liana dah nak pengsan tengok tunang nya yg hensem cangat... boleh ikut babah Liana main golf nanti ek... jom2 naik basikal sama2! Adik Dania Liana dukung dok kat belakang k... 7kg tu hampir berat dgn Liana, letak kat bakul depan ler kalau Liana tak larat dukung....hehehe

    ReplyDelete
  18. Hilang rindu dgn menantu kantan & kintan tecik.... mmmmuah2!

    ReplyDelete
  19. Salam.. Wah comelnya anak dara tecit akak tu dan bujang akak.. Hebat gaya dia bawa basikal.. :D Cantik baju Dania dan Darwish yang Kak Alongroz beri...

    Nur memang dah boleh agak, mesti ada wartawan yang akan sunting akak.. Biasalah tu kak.. Kita ni busy memanjangkan.. Nur faham sangat.. :D Take care sis..

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum kak hana...
    rindunya ngan akak..
    dah beso darwish tu yerk...ensemm
    dania pun, makin comeiiii...
    geramm tengok....
    rasa nak gigit jerk..he3

    ReplyDelete
  21. suka akk tgk dania comel je, gerammmm. Dah besar darwish, sekejap je masa berlalu kan hana.

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum Hana,
    alahai comelnya Darwish dngn Dania ni, geram tau tngk budak kecik mcm ni...akak jadi teringinlah plk nak anak kecik tapi dah berusia..he3...tngk anak orang jelah...

    ReplyDelete
  23. rindu sangat nak tengok gambar darwish besar..akhirnya muncul gak....

    ReplyDelete
  24. Salam kakak!
    Mcm mn sokan hr tu? bnyk ke rumah akk menang hee
    besor dah kan bam bam, cepat nya ms berlalu, adik dia pun dh debab... bila la nak jmpa akk ni hurm!

    kalo acik dtg buat Darwish buat kan acik apam dot dot ek

    ReplyDelete
  25. salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
    Hargailah hari kemarin,mimpikanlah hari esok, tetapi hiduplah untuk hari ini.,
    ditunggu kunjungan baliknya gan .,.

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum...
    Ya Allah berkenannya kat si dania ni. Nak pinjam 2 bulan boleh tak?

    ReplyDelete
  27. Akak!darwish dah bp kilo skrg?semangat jer nampak badan beliau... si dania tu ngah prektis pakai wedding dress ke?comelll!hihi..part gelak tu mcm nak gomol seenaknya jek..!suh prektis selalu yer..nampak manis gelak gitu ms bersanding..hahaha...

    gambar mama diorg ni lak mana? :D

    ReplyDelete
  28. salam kak..dlu slalu bw blog akak...besar dah gegirl akak lbh kurg cam gegirl sy...muka pun lbh kurg :P

    ReplyDelete
  29. Wah semoga diberi kesabarannya dalam mengasuh buah hatinya :))
    Resep Masakan Gampang

    ReplyDelete
  30. Mau menang banyak dengan modal sedikit..
    Ayo gabung di Agen Domino Crown99
    =>Bonus Refferal 20%
    =>Bonus Turn Over 0,5%
    =>Min Deposit Rp20.000
    =>1 User ID 8 Games
    Situs yang bisa memberikan kemenangan Agen BandarQ
    raih kemenangan anda segera...
    WHATSAPP : +855967646513
    PIN BB : 2B382398

    ReplyDelete