Bahan-bahan
- 2 Fillet ikan salmon - hana gune ikan sake
- 1 sudu besar butter@minyak zaitun
- 1/4 sudu kecil blackpepper
- Garam
- Jus lemon
- Cuci bersih ikan dengan jus lemon. Taburkan garam dan blackpepper secukupnyer.
- Panaskan grill pan dengan butter. Panggang ikan tadi hingga masak.
- Hidangkan dengan white raddish parut, salad dan hirisan lemon.
I can eat this everyday... nampak enaknya sekali!
ReplyDeletei plak can't eat ari2... but my asben suker ler beno! hmmmm.. terpakse bini dier yang rajen buatkan! hihihi
ReplyDeletesempoi ke hapa janji kenyang...
ReplyDeletekat mesia jika makan hari hari ikan salmon ni boleh jatuh bangkrap ni hehe..mahal btol!
ReplyDeletemasak grill2 ni yg sy suka, sihat sng n cepat...yeayy..
ReplyDeleteto k.leen..
ReplyDeletetol ah!! aku setujuu.. hehe
to cikmanggis..
hihihi... haah paham dah! kat sini pong mujur murah! klu mahal kitaorg bisa bangkrap balik mesia jugak! hihihihi
to zaiy..
tol tol.... suh anak masak pong dier pandai! hihihi