Saturday, March 16, 2013

terima kasih nuffnang!


Alhamdulillah... akhirnya tabungan nuffnang dkeluarkan buat pertama kalinya setelah hampir 4 tahun berlegar2 iklan nuffnang di blog hanamemories. dua tahun sbg blogger tegar dan hampir dua tahun juga blogger suam2 kuku... hahaa.... dan inilah hasilnya. terima kasih nuffnang atas peluang yang diberikan. setakat ini masih setia dan akan setia dengan nuffnang selagi xde iklan yang bukan2 keluar.. hehehe...



Dannn... dengan tabungan itu (menabung secara tak langsung je tu) maka terhasilnya idaman hati ini... dah lama duk tenung2, duk mikir2 bila la nak dapat... alang2 dapat rezeki nuffnang nih agak berbaloi kalau dibeli sesuatu yang berbaloi.. (erk.. apa ayat aku ni).. sesuai la tu kot kan sbg blogger masakan.. alhamdulillah terasa sgt berpuas ati.. hikhikhik.... empire red mmg idaman hati wpon pada asalnya nakkan si candy apple red. tapi disebabkan tak berapa nak cermat guna glass bowl maka beli ajer la si merah ini yg menggunakan stainless steal bowl... jatuh berdentum pon xpe lagik.. hihihi.. lg sekali tQ nuffnang kerna merealisaikan impian! (ayat bodek bg up lagi CPUV...hehehe) dan tak lupa terima kasih kepada pengunjung setia hanamemories... (mcm ayat menang anugerah je.. hahaa)



dan terima kasih juga kepada Kumpulan Media Karangkraf dari Majalah MIDI atas sumbangan yang diberikan... alhamdulillah.. rezeki datang lagi... ^___^

30 comments:

  1. Bestnya kak, banyak angka tu. hehe
    Tahniah...
    Tak sia-sia jadi blogger kan. =)

    ReplyDelete
  2. congratulations dearie!!!! how awesome :)) you're buying a kitchen aid? aaaaa lepas nie there would be more delicious homemade food posts lah hehe cant wait :))

    xx
    farah

    ReplyDelete
  3. salam kak hana. wahh untungnya kak hana :) tahniah! jelesnya dapat beli kitchen aid. sama lah dah lama mengidam T.T hee.
    saya ni tak tahu melayu pasal add nuf nang. kena daftar online ke macam mana? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wlm aien... g daftar online kat nuffnang.com.my

      Delete
  4. Alhamdulillah....jangan lupa belanja che mat gak ok "kak" Hana, yelah nko kan sekarang dah MIDI...jadi kena hormat senior.. hehe.. (aku MIDI gak...tapi MIDI jantan, lain!!)...

    ReplyDelete
  5. Syukur ALhamdulillah ...tahniah Hana...akhirnya penuh gak yer tabung nuffnag Hana tu...he he he...mmg berbaloi,,,,

    ReplyDelete
  6. Tahniah hana, tumpang gembira tgk hasil dari nuff,hurmm akk yg suam2kuku ni sikit je lah jumlahnya

    ReplyDelete
  7. tahniah Ina...waaah merah nyeeer mak ngah..tu lah kan..kalau dah rezki pasti dapt jugak...mintak petua bodek nuffnang skit...haha!!

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..
    tahniah kak...
    boleh belanja icekerim nie...

    ReplyDelete
  9. wah! banyak tu nduk...rejeki tu!

    ReplyDelete
  10. Tahniah.... rezeki tengah bulan Mac! He he heh....

    ReplyDelete
  11. wahh mek.. masyuk nampak.. siap rembat si KA merah anggun jelita lg tu.. tahniah ya.. nanti nak gi kontan awal tahun dpn, akak nak pinjam sebulan ya.. :)

    ReplyDelete
  12. congratz kak!
    berkat berkongsi resepi2 yang sedap2 nie!

    ReplyDelete
  13. wahhhhh!!!//ndok!!!!...lumayan seyyyy
    ndekku baru entok limang plo hengget..siannnnn...hikhikhik

    ReplyDelete
  14. uuuuu...makcik kaya kaya kaya !!

    ReplyDelete
  15. Tahniah kak.. Banyak tu jumlahnya.. Boleh beli idaman kalbu..

    ReplyDelete
  16. wlam dan tima kasih buat semua... ^____^

    ReplyDelete
  17. Congrates k.hana...bestnye....rezeki akak:)

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah,omedeto

    seronok tgk kwn2 dpt cash out

    KA uwaaaaa,best tu

    risau la kita punya ade problem,hrp2 ade rezeki
    Amin :)

    ReplyDelete
  19. wow wow tgh pikiq nak beli ker tak beli gadget ni..
    bila dah dapat cek..rasa sayang lak nak guna duit tu

    tahniah yer hana

    ReplyDelete
  20. wahh..tahniah...nmpknya kna wat cam kak hana jugaklah..duit NN tu simpan..sampai byk..baru cash out..bli KA.best jugak

    ReplyDelete
  21. Waaahh kemain tepon2 kita tanya camne cara nak kuar $$$ Nuff, aleh2 dah tercongak si merah KA kat dapur ko...mesti menawan anggun gitu...nnt org seberang nak mintak buatkan kek banyak2 yeaaa... Takpun ko selalu lalu kan...singgah2 hantar naaaa... ^__^

    ReplyDelete
  22. Tahniah hana...banyak tu kalau smpai boleh bli yg tu

    ReplyDelete
  23. Tahniah akak..bestnya.bila dpt idaman hati..
    Ct pun tgh kumpul duit nk beli jgk tp xsempat nk cukup sbb selalu je guna tuk bemda lain..hehehe

    ReplyDelete
  24. Banyaknya resipi yang sihat yang mudah...boleh guna ni untuk menu harian family saya. Terima kasih. lawatlah blog saya. www.crispycrackers.my/blog

    ReplyDelete