Monday, August 24, 2009

Salam Ramadhan buat semua pengunjung....



Sudi2kanlah semua utk mengambilnyer yer!! tima kasihh....

13 comments:

  1. salam hana...akak amik kad ada munge ni..terima kaseh ye..salam ramadhan wat hana sekeluarga juge...jgn sedih bangun sahur sorg2 ye..

    ReplyDelete
  2. Cantiknya ros tuh!!! nakkkkkkk! ;)

    ReplyDelete
  3. nak jugak..nak jugak..yg ros tu cantik

    ReplyDelete
  4. selamat menyambut ramadhan al-mubarak 1430h utk hana & keluarga. dtg umah k.ita amik kad ya...! camana nak amik kad bunga cantik tu??

    ReplyDelete
  5. pikir jalan2 petang hari nak kecek bingka pisang ekh ekh..dpt kad plaks.. nekkpp angkut yerr hana ekeke..

    EID MUBARAK!

    ReplyDelete
  6. dtg nak ambik kad... bingka pisang tu simpan tuk jiya sket tauu!!

    ReplyDelete
  7. salam ramadhan utk Hana & keluarga.semoga ramadhan kali ini membawa seribu erti dan sejuta rahmat untuk kite semua...ampun dan maaf ku pinta andai ada tkasar bahasa dan terlepas laku juga terlebih gurau...

    kite amik kad tepek kat blog eh...tq

    ReplyDelete
  8. salam ina, akak dtg amik kad yg ina pesan.. tq..lebiuuu!!salam ramadhan buat ina,hamzah & anak2..nak anto jantung pisang nih.. bak le add..

    ReplyDelete
  9. Hana...ara mabik jugak kad pose ni nak tepek kat blog...

    selamat berpuasa :-)

    ReplyDelete
  10. salam ramadhan untuk hana juga. terima kasih ya utk kad yang cantik datang dari hati yang tulus.
    kakchik mohon maaf sebab lama juga tak jenguk hana.
    macam2 hal yang menghalang.
    harap hana tak kecil hati.
    kakchik doakan hana sekeluarga selamat menjalani ibadah puasa dan mendapat berkah yang banyak darinya di bulan ini dan selepasnya.

    p/s: terima kasih utk kad

    ReplyDelete
  11. lama tak dtg blog Hana...dah balik Msia ke?? ahaha...

    Hana tq la bagi resepi popiah sira pedas tu...sedap..kembang i org puji...carik kat MR..tgk nick Hana6877...rase2 mcm Hana kan..betui dak? Saya dah hampir setahun lebih tak berforum kat MR tu...
    lepas ni rajinla sy dtg blog hana sbb dah paste ur link at my blog!!

    ReplyDelete
  12. to cikmin..
    wlam cikmin..laling dh balik dah... alhamdllah tak sedey lagi! hehe.. tima kasih sudi amik.

    to love..
    hambik hambik! tp tak pasti ko berjaya hambik or tak! hihi

    to nornaza..
    yg ros tuh mintak maap yer k.nor klu tk leh amik! heee

    to k.azita..
    selamat menyambut ramadhan gak wat akak skluarga! mintak maap yg ros tuh tk leh nk kopi! amik yg bwh tu yer..

    to nekpp..
    amik kak jgn tk amik! blom eid lagk la.. masih pose! hehehe.. ramadhan mubarak! :)

    to jiya..
    amik amik! bingka udah yilekk! nah!! akak bg pisang p wat sendrik! :P

    to fizanordin..
    za..aku pong nk ucap salam ramadhan kat ko! ampun gak yer klu ade salah silap!

    to nurkasih..
    lebiu tooo!! salam ramadhan gak wat akak skluarga yer! alahai susyah2 nk anto..tkt tk sempat nk mkn sbb dh meletop! hehehe

    to kakchik..
    rindunyerr ngan k.chik! salam ramdhan gak wat akak n cik abe yer! takpe la.. akak pong bz.. kita paham... yg penting, k.chik masih igt kat kita! mekacih k.chik! caayang akak! :)

    to anese..
    uishh dh blk smula nihon dh nih yangg! hehehe...tima kasih sudi mencube resepi tuh! betui la kot klu nmpk gambo cam sama lam blog nih! hihihi alhamdulillah kalau semua owang kata sedap! tuan empunyer resepi lagik kembang sampai ke bulan! kikiki

    ReplyDelete
  13. salam ramadhan ya tuan rumah ;).. balik kursus last week,rileks2 dulu bermanja2 dgn e-ein ,baru lah nak jalan2 blog neh...hmm lambat lagi kak hana nak balik raye kat mesia kan...

    ReplyDelete