Sunday, March 21, 2010

Undangan Majlis Perkahwinan

Assalamualaikum buat semua pengunjung blog HaNa Family.. di sini, aku sebagai anak sulung dan wakil dari keluarga aku, ingin menjemput korang ke majlis perkahwinan adik aku Mohd Nazri Bin Mohd Said dengan pasangannya Mastura binti Roni di rumah keluarga aku di 103, Kg Seri Sejagung, Seri Medan, Batu Pahat, Johor pada 28hb Mac 2010. aku tak dapat balikkkkkkkkkk!!! huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...................................... huhuhuu sedeynyerrrr! ppon tahniah for advance utk adikku yg akan bernikah esok 20Mac di Chini, Pahang.

Utk pengetahuan, adik aku admitted kat Putra Specialist Hospital BP ..pneumonia aka paru2 berair.. baru discaj ptg semalam.. harap2 beransur sembuh sampai berakhirnya majlis nih nanti.. syian adikku iteww... huhuhuuu... wat korang, dpersilakanlah hadir jika nak makan nasik beriani sejagung! hihihi... tak jumpa aku, korang leh jumpa adik ipor aku tuh aka fmina08 coz skrg dier kene amik alih tugas2 aku! tulun mak'e yer ndukk! ojo males2! kuikuikui.... wat anawahid n k.zana, jgn serik yer mai sejagung lagik! kali nih jgn sesat umah manten org lain pulakkk! kekekeke.. Jemput datang semua yer.. moga mak aku epi anak dier yg sorang nih xde! dan majlis berjalan lancar.. huhuhuhu.....


17 comments:

  1. akak..jgn sedey2 tau..kang aku yg ngs nti..muahahahaa..

    ReplyDelete
  2. My best wishes to the couple!!! ;)

    ReplyDelete
  3. kak rose wong Parit Raja, BP tapi ora iso rono, jalok ngapuro yo seng lanag kerjo....Selamat kabeh yo...

    ReplyDelete
  4. insya Allah kak hana,,cuma tak dapek jumpe kak hana n famili la nanti..(kak fmina ade!-akak kalau sy pergi, jgn nyorok tau)

    ReplyDelete
  5. ooooo.....org sri medan rupanyer k. hana ni...selamat pengantin baru gak pd adik k.hana...

    ReplyDelete
  6. salam kak hana,
    huhu, jangan sedey2 kak. saya tak dapat nak pegi, jauh johor tu. moga adik kak hana cepat sembuh. Tahniah buat kedua pengantin. moga majlis lancar dan gemilang.

    ReplyDelete
  7. Salam hana.. lah org seri Medan ke.. Kakak ipar aku ade kat seri medan.. huhuhu.. dekat2 je rupe nyer..
    lenkali klu ade raya kat SM bagi tau okies..

    ReplyDelete
  8. salam tahniah untuk adik hana, si bakal pengantin. semoga berbahagia dunia akhirat. tak dapat le nak hadir, jauh sangat.

    ReplyDelete
  9. sob...sob...sob... ina!!!... kabare nduk.. kangen ni... masuk sini terus sedih yg per 1, sedih pasal ngko x dapat balik di manjis nagaten tu nanti... sob... sob...sob... yg ke 2, aku sedih pasal aku x dpt pegi aritu pasal tmpt keje wahis wat family day 26-28.03, kalo x mmg aku dah sampai ngn rombongan cik kiah sekali, pasal wahid jer yg tau jalan yg lain x tau, tah abg din laki kak na tau ke x, psl yg dulu, dia yg follow wahid... huhuhu... ni aku tau pon pasal cat bgtau, dia ajak konvoi ngan kak na,... huhuhu... soriiiiiii... x dapat dtg... harap2 n suami dia ingatla jln nk gi umah ko tu nanti... kalo baliknya cepat n sampai awal, insyallah, akan muncul la muka aku yg x tau malu ni w/pon sampai sana maghrib... muhahahaha... miss u ndukkk.. muah3x

    ReplyDelete
  10. to fmina..
    ko nangis sbb tk gheti nk carik brg kat mana bile owang tanya kan kan kan! muahahaha.. padan muker ko! kekekeke.. berkhidmat utk negara taww jgn luper! kehkehkehkeh

    to love2cook..
    tenkiu love..

    to kakrose..
    dak opo la kak! nek lapangan waie.. nek ora iso ngak opo2! makasih yo!

    to catlina..
    jemput dtg er na! ko lepuk jerk dier klu nyorok2! kekeke

    to ummi.D..
    iyaa dong! ada sape2 kat medan? hihi

    to indahouse..
    mudah2an.. tima kasih yer nur.. takpe.. sekadar doa pong udah mencukupi.. :)

    to bakhiah..
    medan blah mana tuh ya? insyaAllah.. nanti kiter ngeteh kat warung sate wak lan yer! hihihi

    to kakchik..
    tima kasih kakchik..xpe..doa dari jauh pong alhamdulillah.. thanx yer kak!

    to anawahid..
    xpe xpe... uruskan wahidnyer tuh dulu! kang dier majuk susah ko dbuatnyer! kekekeke.. k.na tuh rasanya abg misai akan bwk kompas sejagung... insyaAllah diorg takkan sesat! hihihi... tak kesah la magrib ke isyak ke subuh ke, mak aku akan layan korang jugak! kikiki

    ReplyDelete
  11. Tahniah kepada adik hana.Semoga jodoh kekal hingga akhir hayat Amin

    ReplyDelete
  12. Salam kak Hana!
    saya tumpang gembira bg pihak akk mohon maaf tak dapat hadir ke sana... apepun tahniah buat Kak Hana sekeluarga! jgn sedih kak nanti akak akan pulang juga ke Batu Pahat suatu hari nanti :)

    ReplyDelete
  13. hana

    cian nya ko tak dpt balek..best kan keje kawin adek bradek ni...penat tapi happy...ko pon dpt ipar..akau pun tunggu adek aku kawin tapi tak tau lak bila...lama tak rewang2..

    ReplyDelete
  14. Looor sian ko xleh balik eh..sabauuu je leeerrr...Eh kebetulan esok akak nk pergi Muadzam Shah ada Mesy Agong Kelab n kenduri kat situ..kalau tak kenyang lg kat Muadzam Shah tu, akak singgah la kat Chini pulak..hehee (*aiiihh malu leerrr)

    ReplyDelete
  15. tak per laa...doakan moga semuanya selamat...kalau kak gerau...kalau kak gerau...kak gerau pun tensionn...tak dapat balikkkkkkk....mesti syiok kan...makan nasi minyak, sibuk-sibuk kan diri..he he he

    ReplyDelete
  16. Waaaa..nak pegi lahhh....boleh ke..aku datang bawak bakul sia yang 5 tingkat tu ek....

    ReplyDelete
  17. to lina..
    tenkiu lina.. aminnnnn...

    to maryam..
    aku pulang dh takde orang kawennn! aku nk makan nasik owang kawennnn! hahahaha... cam ngidam jerk bunyiknyer! kekeke.. tenkiu yam!

    to yat maria..
    udah tentu best yat! huhuhuu nak wat camno.. aku tak kaya! klu kaya skrg jugak aku suh flight landing depan umah aku! huahuahuahua..

    to k.ummi..
    hahahaha.... sila kak sila...takpe.. owang tk kenal pong akak! makan ajer tanpa segan silu! dah kenyang berlalu ler.. hihihi

    to geraugebang..
    huhuhuuu akakkk..mau kiter tak tensennnn! diorg duk sms jerk ni hah! sedey ado.. berdebor ado.. gumbira pong adooo.. huhuhuu

    to matgebu..
    boley mat.... apesal 5 tingkat jerk! bawak spoloh tingkat pong takpe! beriani ader spoloh kawah tuh hah! hahahahaha... kot2 la ko sesat kat simpang benut tuh, singgah2 la mat yer!

    ReplyDelete